U proizvodnji PVC stolarije – Luciana, surađujemo sa Trocalom, jednim od vodećih i najiskusnijih proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Trocal je 1954. godine proizveo prvi serijski PVC prozor u svijetu i od tada neprekidno razvija nove profile prateći zahtjeve tržišta i koristeći novije i napredne tehnologije.

Strategija Trocala je proizvoditi visokokvalitetne i stabilne profile čije karakteristike će konačnom proizvodu osigurati odličnu čvrstoću, pravilno nalijeganje krila i dovratnika, stabilnost od izvijanja, postojanost boje, dobro brtvljenje…

PVC prozore, ulazna, balkonska, klizna i sklopiva (harmo) vrata izrađujemo iz slijedećih sustava:

Trocal 76

Trocal 76

Trocal 76

– Do sada najveći know-how i tehnološki napredak TROCAL-a predstavljen je novom generacijom profila. TROCAL 76 idealno ujedinjuje optimizirana izolacijska svojstva, velike dimenzije za velike svijetle površine i bezvremenski elegantan dizajn. TROCAL 76 zadovoljava sadašnje i buduće zahtjeve prestižne arhitekture.
TROCAL 76 je sustav utemeljen na najnovijim dostignućima na području toplinske izolacije razvijenim od strane vrhunskih inženjera i tehničkih stručnjaka. Kao rezultat toga, štednja energije i troškova grijanja nikad nije bila jednostavnija i dostupnija.

TROCAL 76 omogućuje širok raspon debljine ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo, a velike ostakljene površine omogućuju ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite.

TROCAL 76 PVC prozori svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvaliti jedinstvenom konstrukcijskom rješenju komora, kao i inovativnom sustavu brtvljenja. Za izrazito niskoenergetsku gradnju, u proEnergyTec verziji s AluClip Pro oblogama, komore s ojačanjem su ispunjene pjenom, čime se dodatno poboljšavaju izolacijska svojstva prozora.

Vrhunska zvučna izolacija.

Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje i osjećaj ugodnosti u modernom prostoru. S TROCAL 76 sustavom, buka koja može biti štetna za zdravlje ostaje vani. Inovativna tehnologija brtvljenja, plus zvučno izolacijska stakla, osiguravaju mirno i tiho životno okruženje, čak i uz prometne ceste, u blizini zračne luke, željeznica ili industrijskih postrojenja.

Preoblikovanje životnog prostora. TROCAL 76.

TROCAL 76 pruža investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna.

Klasična bijela.
Vječna bijela koji uvijek zadržava svoju draž. Visokokvalitetni PVC materijal koji se koristi za izradu TROCAL 76 profila ekstremno je otporan na vremenske uvjete, ima glatku, sjajnu površinu i lako se čisti.

Jednobojni laminat.
Ova varijanta uvodi boje u igru, ima površinu otpornu na vremenske utjecaje i lako se održava.

Dekor drveta.
Teksturom i izgledom drveta ujedinjuje prirodni izgled uz trajnost PVC materijala. Nije potrebno stalno lakiranje ili neka druga zaštita kao kod pravog drveta, a svojoj imovini dajete duh prirode.

Vrata koja otvaraju nove perspektive. TROCAL 76.

TROCAL 76 je naš najinovativniji sustav profila, ne samo za prozore, nego i za visokokvalitetna ulazna, balkonska, vrtna ili klizna vrata. Savršeno koordiniran i kompatibilan sustav kao što je ovaj daje svakom domu dosljedan i skladan izgled. Dakako, i TROCAL 76 vrata odlikuju izvrsne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije, otpornost na vremenske utjecaje i integrirana najsuvremenija protuprovalna rješenja.

Investicija u budućnost. TROCAL 76.

Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrijednost vaše imovine. Odlukom za TROCAL 76 zajamčena vam je najviša kvaliteta koja se isplati na duge staze. Odabrali ste elegantan dizajn koji se odlikuje svojom bezvremenskom elegancijom i estetskom privlačnošću. Ukratko, odlukom za TROCAL 76, razmišljate o generacijama koje dolaze.

Download: Trocal 76 (pdf)

InnoNova_70

InnoNova_70

Istinski pruža udobnost spojenu s atraktivnošću i najvišim sigurnosnim standardima, zadržavajući iznimnu ekonomičnost i brigu o vašim troškovima. Osnovne karakteristike profila InnoNova 70 A5 su:

 • Profili s bezolovnim stabilizatorima (greenline tehnologija)
 • Atraktivan izgled i silueta
 • Vrhunska toplinska izolacija
 • Vizaulno uski profili
 • Velik izbor boja i dekora
 • Sustav sa 5 komora
 • Skoro nevidljive 2 ili 3 sive brtve (centralno postavljena 3 brtva štiti od udara vjetra)
 • Protuprovalna svojstva
 • Izuzetno dug vijek trajanja
 • Air control – moguća ugradnja sustava za ventilaciju
 • Moguće 100% recikliranje profila
 • Lagano čišćenje i jednostavno održavanje

Trocal 88+

Je Vaša investicija za budućnost. Savršena sinteza funkcionalnosti i dizajna. S TROCAL 88+ sistemom otvara se jedno veliko i uzbudljivo područje savremene arhitekture u kojem je moguća izvedba zahtjevnih konstrukcija sasvim uske optičke širine profila – elegancija i savršene proporcije.

Trocal 88+

PVC prozori su ovim sustavom izborili svoje mjesto u zahtjevnim dizajnerskim zahvatima. TROCAL 88+ je mjerilo ovih visokih zahtjeva i želja, s prednostima koje jedva da se mogu dostignuti kroz još veće ugradbene dubine. Osnovne karakteristike su:

 • Šestokomorna tehnika, koja se ne može naći samo u profilima, već i u svim nivoima funkcionalnosti. Komore imaju takve dimenzije, da pružaju optimalnu toplotnu izolaciju.
 • Više udobnosti zbog boljih Uw- vrijednosti, manja opasnost od stvaranja kondenzacije i veća temperatura površine.
 • Kvalitetni termoizolacioni sistem srednjeg dihtovanja.
 • Tri nivoa dihtovanja u svim područjima (žlijeb za krilo i slijepi štok) omogućavaju zaštitu od pljuskova i vjetra.
 • Inovativni žlijeb za dihtovanje omogućava dodatnu toplotnu izolaciju.
 • Bolja zvučna izolacija nego kod sistema od 70mm.
 • Veliki spektar ostakljenja (24-46/54mm), jača stakla, kao i specijalna stakla za zvučnu izolaciju i sigurnost (troslojno ostakljenje).
 • Visoko kvalitetna zaštita od provale pomoću učvršćenog lima ključaonice.

Odaberite: